Logo

Ostevafler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kop hvedemel
1 kop mælk
2 æg
2 spsk øl
palmin
 
Pynt :
Danablue + smør
Flødeost + fløde
Bær
Radiser
 
Dejen røres sammen og står lidt.
Et " Stjerne-vaffeljern " dyppes i dejen og sænkes straks i den varme
palmin.
Vaflerne koges lysebrune, og afdrypper på fedtsugende parpir.
Når de er kolde pyntes de med udsprøjtet ost og bær eller radiser.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?