Logo

Over-natten-brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 Personer

400 g hvedemel
200 g sigtemel
5 dl vand
15 g gær
1 1/2 spsk salt

Gæren udrøres i koldt vand. Halvdelen af det blandede hvedemel røres i, salt tilsættes, og resten af melet røres i. Dejen skal være meget blød og skal ikke æltes. Stilles til hævning 3-4 timer. Dejen slås ned og stilles 8-10 timer (natten over) et køligt sted, dækket af et fugtigt klæde. Dejen hældes i en form, foret med bagepapir, og stilles i en kold ovn, der stilles på 250ºC. Brødet er færdigt efter 40 minutter.
Det allerbedste resultat fås, hvis man har en form af støbejern - varmefordelingen bliver perfekt.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farmors æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Fransk chokoladetærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cremede friske jordbærrullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os