Logo

Pære mandel kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 velmodne pærer
lidt citronsaft
100 g mandler
100 g smør
4 spsk sukker
1/2 dl fløde
1 spsk hvedemel

Skræl pærerne, del dem i halve og tag kernehuset ud.
Læg dem med den burede side op ad i et smurt tærtefad.
Dryp dem med citronsaft. Mal mandlerne, eller hak dem fint.
Smelt smør, sukker, fløde og hvedemel sammen i en gryde.
Tag det fra varmen, og bland mandlerne i.
Kom det over pærerne, og bag dem ved 175°C i ca. 30 minutter. Serveres med sukkerdrysset brombær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oles pastabrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Det ottende vidunderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PirogdejHer er opskriften på en let dej til at lave pirogger af. Indholdet kan du helt selv...
• Orange-chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os