Logo

Pølsehorn 9

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
500 g hvedemel
2 1/2 dl vand
75 g margarine
50 g gær
2 tsk sukker
1 tsk salt
9 pølser, som hver deles i 3 stykker

Gæren udrøres i den lune væske (ca.30°C)
De øvrige ingredienser (ikke pølserne) og 2/3 af melet tilsættes.
Dejen æltes godt og der tilsættes yderligere hvedemel, til dejens konsistens
er passende. (Dejen skal klæbe lidt til hænder og bord).
Efter æltningen hviler dejen tildækket i ca. 15 minutter.
Dejen formes som til 2 franskbrød. Hviler igen 15 minutter.
Dejstykkerne udrulles til firkanter ca. 15x60 cm.
Disse skæres ud i trekanter, ca. 13 stk hver.
Der lægges et stykke pølse på den brede side af trekanten, som rulles
sammen om pølsen.
Pølsehornene efterhæver tildækket et lunt sted ca. 30 minutter.
Pølsehornene pensles med æg og drysses evt. med birkes eller sesamfrø.
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C ca. 15 minutter på midterste rille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Store brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid citronkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TuckagebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjydsk brødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os