Logo

Paddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lagkager - Denne kage er faktisk usædvanligt lækker, men den er lidt dyr at lave.

30 Toms chokolade skildpadder
1 l piskefløde
250 g mørk chokolade
250 g marcipan
3 lagkagebunde
makroner

Smelt 18 padder og chokoladen på vandbad. Tilsæt en smule af fløden så massen får en cremet konsistens. Pisk 7 dl fløde til flødeskum og bland paddemassen heri. Sæt det i køleskab mindst et par timer. Kagen monteres med skiftevis lagkagebund, knuste makroner og paddemasse - øverst skal der være en lagkagebund. Hele herligheden pakkes ind i marcipan, som rulles fladt med en kagerulle og pyntes med flødeskum og hele padder.
Velbekomme!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jarkas sandkage / Svends GufkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddekysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karolines æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• IsIs er en frossen dessert. Der skelnes mellem flødeis, der laves på basis af mælk eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os