Logo

Pandekager 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
6 dl mælk
½ tsk salt
3 spsk smeltet margarine eller olie
2 ½ dl hvedemel
margarine til stegning

Pandekagefyld:
ca. 250 g hytte-ret/ost ( i bæger )
3-4 spsk sukker
1 ½ dl rosiner
1 æg
½ tsk vaniljesukker

Æggemasse:
2 æg
1 ½ dl piskefløde eller kaffefløde
2-3 spsk sukker
50 g hakkede mandler

Lav pandekagerne først. Pisk æg , mælk , hvedemel , salt og fedtstof til en dej. Dejen skal stå 1 time , for så hænger pandekagerne bedre sammen når du steger dem. Steg pandekagerne i margarine på en pande og læg dem oven på hinanden på en tallerken. Rør hytte-retten sammen med sukker , vanilje , æg og rosiner. Kom fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Kom dem i et ovenfast fad med sammenfoldningen nederst. Sæt ovnen på 200ºC. Pisk æg , fløde , sukker og hakkede mandler sammen. Hæld det over pandekagerne i formen. Bag pandekagerne midt i ovnen til æggemassen er stivnet og gylden på toppen.

De jugoslaviske pandekager smager godt både varme , lunkne og kolde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Campingpandekager med jordbær og græsk yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mormors æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer, æbler og pærer, bagt, med yoghurtisLækker dessert med blommer, æbler og pærer, der bages i ovnen. Hertil en hjemmelavet...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!