Logo

Pandekager 9

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl hvedemel
lndholdet af en vaniljestang
3 dl vand
1 tsk olie
1/3 tsk havsalt

Bland hvedemel, vanilje, salt og vand (gerne dagen før brugen).
Lad det stå koldt.
Varm en jernpande op og pensel med olie de første gange.
Hæld dejen over og steg gylden på begge sider.
Når panden er god varm behøves ikke olie.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farmors hornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Påskekage med safran og ananassalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ForårslagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os