Logo

Pandekager med ørredfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store æg
1 dl hvedemel
25 g smeltet smør
2,5 dl mælk
½ stort bdt persille
½ dl youghurt
sukker

400 g ørred, varmrøget
100 g cremefraiche 8%
100 g cornichoner
citronsaft

Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, youghurt, mælk. Smag til med salt, peber og en knsp sukker.
Lad helst dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.
Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage.
Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve.
Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved..... Lad pandekagen/-erne køle af.

Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde.
Mos ørredkødet med en gaffel.
Rør kødet sammen med cremefraiche, cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft.
Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager.
Rul dem sammen. Stil dem koldt.
Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her