Logo

Pandekager med appelsincreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager
 
Appelsincreme:
2 dl appelsinsaft
1 spsk citronsaft
2 spsk cremepulver
3 spsk sukker
1 æggeblomme
appelsinstykker af 2 appelsiner
 
Appelsin- og citronsaft røres sammen med cremepulver, sukker og æggeblomme.
Cremen bringes i kog under omrøring, afkøles i ro og røres blød. Appelsinstykker uden skal og kerner blandes i.
Cremen fordeles på 10-12 bagte pandekager, der rulles sammen en for en og lægges i smurt gratinfad.
Lige før serveringen dryppes smeltet smør på.
Pandekagerne varmes i forvarmet ovn 10 min. ved 200ºC.
Æggehviden, der bliver tilovers fra cremen, kan piskes til marengs og sprøjtes på før de varmes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her