Logo

Pandekager med cognacsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

10-12 bagte pandekager

 
Cognac-smør:
75 g smør
2-3 spsk sukker
2 tsk citronsaft
1/2 dl cognac
2-3 spsk hakkede nøddekerner
 
Smørret røres blødt og smages til med sukker, citronsaft og cognac. Nøddekerner blandes i.
Smørret fordeles på 10-12 bagte pandekager, der rulles sammen om fyldet og lægges i smurt, ovnfast fad.
Dryppes med smør og varmes i ovnen 10 min. før serveringen ved 200ºC. Pandekagerne kan flamberes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SkovbærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gærklejner 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkaqe med nødder og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Signes æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!