Logo

Pandekager med Danablucreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pandekager:
1 1/2 dl mælk
1 dl øl
1 æg
2 dl hvedemel
4 spsk salatolie
1 knsp. salt
lidt smør
 
Danablucreme:
ca. 100 g ren flødeost
ca. 100 g Danablu
50 g valnøddekerner
 
Tilbehør: Blåbær eller blåbær syltetøj tilsat lidt porsesnaps
 
Pandekagedejen laves og de bages.
Flødeost moses sammen med danablu, og tilsættes halvdelen af valnødderne let hakkede.
Er cremen for fast, kan den røres med lidt fløde.
Cremen smøres på de varme pandekager, der rulles, og pyntes med valnøddekerner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• En lækker godbidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Prikkende cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cloud CakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os