Logo

Pandekager med grønsager i jordnøddesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 portion bagte pandekager
2 stilke bladselleri
150 g champignoner
1/2 spidskål
1 lille rød peberfrugt
2 spsk olie
1/2 dl grønsagsbouillon
2 spsk jordnøddesmør
2 tsk citronsaft
salt, peber
 
Skær bladsellerien i stænger, peberfrugten i strimler og champignonerne i kvarte.
Snit kålen i strimler.
Varm en stegegryde eller wok godt op og tilsæt olien.
Steg grønsagerne 3-4 min.
Tilsæt bouillonen og kog op.
Tilsæt jordnøddesmør og lad det koge sammen et par minutter.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Fyld grønsagerne i pandekagerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Makronlagkage med bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burgerboller - hjemmebagte og blødeDenne opskrift på burgerboller giver en blød bolle med en perfekt blød krumme, og som...
• Monte Carlo pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lauras chokolade-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os