Logo

Pandekager med ishavscaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 usødede pandekager
 
4 hårdkogte æg
ca. 3 spsk crème fraîche 38%
1 rød peberfrugt
salt, peber
1 spsk hakket dild
1 spsk hakket purløg
1 glas ishavscaviar
 
Hak den røde peberfrugt (men gem lidt til pynt) og æggene og bland med cremé fraîche, krydderurter og det meste af rognen.
Fordél i pandekagerne, rul sammen og pynt med peberfrugt, caviar og
purløg.
Pyntes med skiver af rød peberfrugt og klippet purløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Othello lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk tærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PræstekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med blommer og appelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os