Logo

Pandekager med rejefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g rejer
40 g margarine
50 g Buko flødeost
1 1/2 dl piskefløde
1 1/2 dl finthakket løg
2 små laurbærblade
1 - 2 tsk koncentreret tomatpuré
1 lille fed hvidløg
1 lille kvist frisk timian
1 knsp. cayennepeber
salt, peber
 
Pandekagedej:
100 g hvedemel
1 3/4 dl letmælk
3/4 dl kærnemælk
1 æg
salt, peber
margarine
 
Gratinering:
50 g reven emmenthaler
 
Bag 6 pandekager.
Smelt margarine, tilsæt løg, timian og laurbærblade, lad det snurre.
Tag laurbærbladene fra.
Tilsæt flødeosten og mos den, derefter fløde.
Smag til med tomatpuré, hvidløg og krydderier.

Tag gryden af.
Tilsæt rejer og bring på kogepunktet.
Fordel fyldet, drys med emmentaler.
Stil fadet under grillen til retten er smukt gylden.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med mangoldSpændende frokostret hvor hjemmelavede pandekager fyldes med mangold (måske bedre kendt...
• Farmors JødekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Påskekurve muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med passionsfrugtcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os