Logo

Pandekager til kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
3 dl mælk
1 dl vand
4 æg
1/2 tsk salt
25 g smeltet margarine
fedtstof til bagning

Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri pandekagedej. Lad dejen hvile mindst 1/2 time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd evt. lidt mere væske i, hvis dejen virker meget tyk.

Smelt fedtstoffet til bagningen. Hæld lidt af det smeltede fedtstof på en varm pande. Hæld lidt dej på ved pandeskaftet. Drej panden en omgang, så dejen fordeler sig jævnt over hele panden. Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Lad pandekagerne afkøle.

Af denne portion bliver der 10 - 12 pandekager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små kager i forme cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HavregrynsskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SukkerbrødskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små pæretærter med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os