Logo

Peanutkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
275 g sukker
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
150 g margarine
200 g peanuts
 
Margarinen smeltes og afkøles.
Æg og sukker piskes let sammen.
Hvedemel, vanilje og bagepulver tilsættes sammen med den afkølede margarine.
Dejen kommes i en smurt springform og peanuts drysses over.
Bages midt i ovnen ved 200°C i 25-30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kaffehorn - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• WienerstangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klejner, sprøde 1952 fra NyvangJulemanden med hjælpere kører hestevogn i Andelsbyen Nyvang ved Holbæk og når man kommer...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
63203-02-2012 20:06:33 Lis Buddig
Kagen er fantastisk. Jeg rev noget chokolade og dryssede ovenpå.
Mums :-)

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os