Logo

Pebernødder - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g hvedemel
1/4 knsp stødt peber
1/4 knsp stødt nellike
1/4 tsk stødt kanel
1 knsp hjortetaksalt
25 g margarine
25 g atwel eller perfect fit
½ æg
45 g sukker / Sød
 
Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes.
Margarinen smuldres i melblandingen, til det ligner reven ost.
Atwel blandes i.
Æg og sukker piskes sammen til æggesnaps.
Melblandingen samles med æggesnapsen og æltes godt.
Dejen stilles koldt i ca. 15 minutter.
Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der
trilles til kugler.
Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade.
Pebernødderne bages ved 200ºC i ca. 10 minutter, til de er lysebrune.
 
Tips: Dejen kan fryses.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske baguetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SafranbrødTilberedningstid: ca. ½ time. Hævetid, i alt: 1 time. Bagetid: 10-15 min. Fryseegnet....
• Grovbrød med courgetter eller gulerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flanksteak og saltkartofler + Kold frugtsuppe m vanillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os