Logo

Pernilles chokoladekage-kikskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g palmin
250 g flormelis
125 g kakao
3 æg
reven skal af en appelsin
1 pk vaniljekiks
 
Palminen smeltes og røres med flormelis, kakao og appelsinskal.
Æggene piskes godt og blandes i.
En kageform fores med smurt pergamentpapir.
Et lag kakaomasse hældes i bunden, et lag kiks lægges over, derefter fortsættes skiftevis med kakaomasse og kiks, sidste lag skal være kakaomasse.
Kagen stilles koldt til den er stivnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoKageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikospandekager - Palacsintak BarackizzelAbrikospandekager - Palacsintak BarackizzeL er nogle dejlige ungarske pandekager der har...
• Krydderikage, nemEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkompot med vanillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!