Logo

Petits fours

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg Persipan
600 g sukker (stødt melis)
250 g æggehvider

Alle ingredienserne røres i maskine i 20 minutter.
Sprøjtes ud i små toppe, som bages ved 200°C i ca. 10 minutter på ovnens midterste rille.
Toppene pyntes med pyntebær, chokoladeknapper, nødder eller andet passende.

Tips: Persipan er en slags kransekagemasse, som kan købes i Tyskland.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her