Logo

Petits fours

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg Persipan
600 g sukker (stødt melis)
250 g æggehvider

Alle ingredienserne røres i maskine i 20 minutter.
Sprøjtes ud i små toppe, som bages ved 200°C i ca. 10 minutter på ovnens midterste rille.
Toppene pyntes med pyntebær, chokoladeknapper, nødder eller andet passende.

Tips: Persipan er en slags kransekagemasse, som kan købes i Tyskland.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nemt bradepandebrød - alletiders gode opskrift fra madABC.dkRør dejen sammen om morgenen og bag det op aftenen eller omvendt. Brødet kan nydes både...
• CornCakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med mangoldSpændende frokostret hvor hjemmelavede pandekager fyldes med mangold (måske bedre kendt...
• Nem dessertis med sherry og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os