Logo

Petras chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hvedemel
100 g kakao
1 tsk natron
350 g sukker
½ l appelsinjuice
4 æg
200 g smør
1 pk pålægschokolade
 
Hvedemel, kakao, natron og sukker blandes med appelsinjuice og æg.
Smørret skal være afkølet og kommes i til sidst.
Dejen hældes i en bradepande eller springform.
Bagetid ca. 1 time ved 175ºC.
Pålægschokoladen lægges på den varme kage.
Kagen skæres ud før den serveres - god alene til kaffe eller som dessert
med is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her