Logo

Pie med lime og vindruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g digestive kiks
1 spsk smør
blå og grønne vindruer
grønne blade
Fyld:
500 g hytteret
2 dl sukker
2 æg
2 limefrugter

Rør kiksene i køkkenmaskinen, til de er findelte.
Smelt fedtstoffet og hæld det i en form med løs bund.
Kom de knuste kiks i og tryk dem jævnt til i formens bund.
Lad dem gå et stykke op ad kanten.
Rør hytteret og sukker sammen, tilsæt æggene, et ad gangen, og rør godt.
Skyl limefrugterne, riv skallen på den ene frugt og pres saften fra dem begge.
Bland skal og limesaft i dejen og hæld den i formen.
Bag pien ved 175°C på nederste rille i ca 45 min, til den har fået farve og er stiv i midten.
Lad den køle i formen.
Fjern derefter forsigtigt formens kant.
Del druerne på langs og fjern kernerne.
Garnér pien med druerne.
Læg en lille klase druer ved den ene side og pynt med grønne blade .

Tips: Pien bliver lidt grynet, når der bruges hytteret. Det kan
afhjælpes lidt, hvis du kører den et øjeblik i en køkkenmaskine.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaserede rosinbollerDisse lækre rosinboller har fået et ekstra pift i det de bliver glaseret med flormelis og...
• Skrumpe chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HalmstadstærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt dyppet i chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os