250 g  smør ell.  margarine 
250 g  sukker 
4 æg 
 reven skal af 1 appelsin 
250 g  hvedemel 
½ dl  rom 
1 ½ tsk  bagepulver
 
Fyld: 
50 g  chokolade
50 g  mandler
50 g  pomeransskal
50 g  cocktailbær
Hak fyldet og bland det med 1 spsk   af melet.
Rør blødt fedtstof og sukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen. 
Bland hvedemel, bagepulver og reven appelsinskal og rør rommen i.
Rør fyldet i. Kom dejen i en velsmurt randform (ca. 2,0 l).
Bag kagen ca. 1 time v/ 175°.
Sigt et tyndt lag flormelis over den kolde kage.
Tips: Denne kage er fryse-egnet
Kagen kan også glaseres med glasur af flormelis og appelsinsaft.
Appelsinsaft kan erstatte rom i kagen.