Logo

Plumkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g smør ell. margarine
250 g sukker
4 æg
reven skal af 1 appelsin
250 g hvedemel
½ dl rom
1 ½ tsk bagepulver

Fyld:
50 g chokolade
50 g mandler
50 g pomeransskal
50 g cocktailbær

Hak fyldet og bland det med 1 spsk af melet.
Rør blødt fedtstof og sukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen.
Bland hvedemel, bagepulver og reven appelsinskal og rør rommen i.
Rør fyldet i. Kom dejen i en velsmurt randform (ca. 2,0 l).
Bag kagen ca. 1 time v/ 175°.
Sigt et tyndt lag flormelis over den kolde kage.

Tips: Denne kage er fryse-egnet
Kagen kan også glaseres med glasur af flormelis og appelsinsaft.
Appelsinsaft kan erstatte rom i kagen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?