Logo

Portvinskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g valnødder
2 gange 1 dl portvin
100 g smør
100 g sukker
2 æg
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g mørk chokolade
2 ½ dl piskefløde
1 marcipanplade (færdigkøbt)

Nødderne lægges i blød i 1 dl portvin i 30 min. Rør smør og sukker blødt og tilsæt æggene, et ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver og vend det i dejen. Vend også nødder og hakket chokolade i dejen. Bag den i en velsmurt bageform i ca. 30 min. Lad kagen køle helt af. Vend den ud på et fad og hæld den anden dl portvin ud over den. Pisk fløden til en stiv skum, som smøres på kagen. Dæk med marcipanpladen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her