Logo

Portvinskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g valnødder
2 gange 1 dl portvin
100 g smør
100 g sukker
2 æg
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g mørk chokolade
2 1/2 dl piskefløde
1 marcipanplade (færdigkøbt)

Nødderne lægges i blød i 1 dl portvin i 30 min. Rør smør og sukker blødt og tilsæt æggene, et ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver og vend det i dejen. Vend også nødder og hakket chokolade i dejen. Bag den i en velsmurt bageform i ca. 30 min. Lad kagen køle helt af. Vend den ud på et fad og hæld den anden dl portvin ud over den. Pisk fløden til en stiv skum, som smøres på kagen. Dæk med marcipanpladen
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller til natmadDer kan være svært at finde på noget til natmad til fester og lignende. Disse boller er...
• Mandelrand En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caribisk bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os