Logo

Prangerpung - pandekager med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk smør
125 g hvedemel
1 æg
1 æggeblomme
1 spsk sukker
1 knsp salt
¼ liter mælk
smør til stegning

FYLD:
400 g blandede friske bær - solbær hindbær, brombær, blåbær
lynghonning
Grand Marnier

TILBEHØR OG PYNT:
2 appelsiner
flormelis
evt. vaniljeis

Smelt smørret. Rør melet sammen med det hele æg og æggeblommen samt sukker, salt, mælk og smeltet smør.
Bag 8 pandekager i smeltet smør på en tykbundet pande. Hold dem varme i ovnen, efterhånden som de bliver bagt.
Fyld: Bærrene svinges på panden i lidt lynghonning tilsat en smule Grand Marnier.
Fordel bærrene på de 8 pandekager. Herefter foldes hver pandekage om bærrene som en prangerpung. En appelsinring, let blancheret i sukkerlage, holder nu sammen på pandekagen, som godt kan tåle et par minutter i ovnen, inden den drysses med flormelis.
Serveres med det samme, evt. ledsaget af en kugle vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her