Logo

Pyntning af kransekagestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Traditionen byder hvid flormelis­glasur, så rør 3 spsk flormelis ud i ½ æggehvide.
Fyld glasuren i et kræmmerhus af bagepapir.
Klip den mindste lille spids af kræmmer­huset og dekorer de bagte kranse­kagestykker med glasur i et zigzag­mønster.
 
Skal traditionen brydes, så tilsæt fx. lidt cacaopulver.
Kransekagebunden kan pensles med tempereret mørk chokolade (56%).
Se opskrift på: Kransekagemasse
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her