Logo

Rå creme - råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 Æggeblommer
3 spsk sigtet Flormelis
1 tsk Vanilje
evt. 1 blad udblødt, smeltet Husblas
¼ l. Piskefløde, pisket til skum.

Æggeblommer, flormelis og vanilje piskes luftig. Husblas blandes i. Flødeskummet vendes i med let hånd. Denne creme bruges bl. a. til lagkager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelgifler 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblemos og kanel cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokossandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med chokoladeovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!