Logo

Rå creme - råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Æggeblommer
3 spsk sigtet Flormelis
1 tsk Vanilje
evt. 1 blad udblødt, smeltet Husblas
¼ l. Piskefløde, pisket til skum.

Æggeblommer, flormelis og vanilje piskes luftig. Husblas blandes i. Flødeskummet vendes i med let hånd. Denne creme bruges bl. a. til lagkager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her