Logo

Rarbarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g rabarber
250 g smeltet smør
250 g sukker
125-150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 æg
Mandler

Rabarbernes renses, skæres i skriver og lægges i et ovnfast fad.
Smeltet smør, sukker, hvedemel, bagepulver og æg blandes og hældes over
rabarberne.
Smuttede, hakkede mandler drysses over.
Rabarberne bages i ovnen ved 200ºC i 30-45 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BorgmesterbrødBagværk - der på trods af navnet ikke er et brød. De kunne mere minde om en kage med creme...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os