Logo

Rarbarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g rabarber
250 g smeltet smør
250 g sukker
125-150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 æg
Mandler

Rabarbernes renses, skæres i skriver og lægges i et ovnfast fad.
Smeltet smør, sukker, hvedemel, bagepulver og æg blandes og hældes over
rabarberne.
Smuttede, hakkede mandler drysses over.
Rabarberne bages i ovnen ved 200ºC i 30-45 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pistacienødder og rosenvand cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Finsk hulbrødFinland er et godt brødland: finnerne lægger vægt på, at brød både skal smage godt og være...
• Roulade - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære med hvid darjeeling og kakaosorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os