Logo

Rosin/nøddeguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosin/nøddeguf

Til dette guf kan du bruge, hvad du har:
Nødder af enhver art, cornflakes, rosiner eller dadler, tørrede aprikoser eller mandler - brug hvad du finder bedst.

Det smager virkelig godt, hvis du tilsætter lidt hakket tørret appelsinskal.
Og så skal du bruge chokoladeknapper eller en plade god smeltechokolade.

Hak nødder/mandler og de tørrede frugter, som du ønsker at bruge.
Smelt chokoladen over vandbad og kom den blandede masse af dine ingredienser i.

Fordel chokoladen godt omkring frugt og nødder.

Tag en teskefuld og læg på bagepapir til lækre små bidder eller kom en skefuld i små konfektforme af papir.
Lad det størkne og kom det i en kagedåse.
Opbevares køligt.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?