Logo

Rosin/nøddeguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rosin/nøddeguf

Til dette guf kan du bruge, hvad du har:
Nødder af enhver art, cornflakes, rosiner eller dadler, tørrede aprikoser eller mandler - brug hvad du finder bedst.

Det smager virkelig godt, hvis du tilsætter lidt hakket tørret appelsinskal.
Og så skal du bruge chokoladeknapper eller en plade god smeltechokolade.

Hak nødder/mandler og de tørrede frugter, som du ønsker at bruge.
Smelt chokoladen over vandbad og kom den blandede masse af dine ingredienser i.

Fordel chokoladen godt omkring frugt og nødder.

Tag en teskefuld og læg på bagepapir til lækre små bidder eller kom en skefuld i små konfektforme af papir.
Lad det størkne og kom det i en kagedåse.
Opbevares køligt.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Piftede pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FiloniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosenbrødRosenbrød er en vaskeægte dansk bagerkage. Det søde brød er pyntet med et tykt lag glasur...
• PrinsessebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os