Logo

Roulade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
1 dl sukker
1 1/2 dl hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
1 spsk koldt vand
Syltetøj
1 dl fløde

Æggene piskes i 2 minutter hvorefter sukkeret tilsættes ig massen piskes tyk.
Bagepulveret blandes med melet og vendes i dejen sammen med vandet.
Et stykke bagepapir folder med kanter ligesom en bradepande.
Dejen hældes heri og fordeles helt ud i hjørnerne.
"Pladen" bages midt i ovnen i ca. 7 minutter ved 200°.
"Pladen" vendes herefter ud på papir drysset med sukker.
Syltetøjet smøres straks på og den rulles tæt sammen.
Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brød til festEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MoccacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med Miracel WhipEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blodgrape Parfait, Gele Royal og krondildParfait er en frossen dessert, der kunne minde om is. Desserten laves på sukker, æg og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os