Logo

Rugmuffins med gulerod og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bagværk

2 1/2 dl mælk
2 æg
2 1/2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk reven appelsinskal
2 spsk sirup
2 1/2 dl rugmel
1/2 dl sukker
2 dl havregryn
2 små gulerødder
1 dl rosiner

Pisk mælk, sirup og æg sammen i en skål. Bland rugmel, hvedemel, sukker, bagepulver, havregryn og salt i en skål. Rør derefter det hele i mælkeblandingen og bland det godt. Riv gulerødderne og rør dem i dejen sammen med appelsinskal og rosiner. Fordel dejen i 12-15 muffinsforme ved hjælp af en ske. Bages ved 225ºC på midterste rille i ca 12-15 min til de har fået farve.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprøde champignonpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning-Sesamboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tebirkes med kvarkEn af vores klassikere. Herligt saftige tebirkes bagt med smør og kvark. (12 stk.)
• StikkelsbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os