Logo

ukrainsk sortbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g gær
6 dl lunkent vand
1 spsk salt
1 spsk sukker
2 spsk kommen
2 tsk pulverkaffe
2 tsk løgpulver
½ spsk tørret fennikel
½ dl eddike
½ dl sirup
50 g smeltet margarine
450 g groft rugmel
250 g fuldkornshvedemel
450 g hvedemel

Glasur:
1 tsk Maizena
1 dl vand

Gæren udrøres i det lunkne vand.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 minutter.
Dejen slås ned og formes til 2 brød.
Efterhæver ca ½ time på plade
Bagetid ca 45 minutter ved 200°C.

Glasur:
Maizena og vand røres sammen og koges under konstant omrøring ca 1
minut.
Brødene pensles med blandingen og stilles i ovnen igen 2-3 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her