Logo

Russiske pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g smør eller margarine
125 g hvedemel
1/4 liter vand
1/4 liter fløde
5 æg
3 spsk sukker
1/2 citron reven skal af
15 g hakkede mandler
smør til bagning
 
Fyld og pynt:
frugtmos eller syltetøj
flormelis
 
Smørret smeltes, melet røres i.
Dejen afbages med vand og fløde.
Gryden tages fra varmen.
Æggeblommerne røres i en ad gangen.
Sukker, citronskal og mandler røres i.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen bages ved svag varme som 3-4 pandekager.
Læg låg på panden under bagningen og vend pandekagerne ved hjælp af låget.
Lagene lægges sammen med frugtmos eller syltetøj og serveres som en kage, drysset med sigtet flormelis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• WienerstangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klejner, sprøde 1952 fra NyvangJulemanden med hjælpere kører hestevogn i Andelsbyen Nyvang ved Holbæk og når man kommer...
• Amerikansk julekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med kanel 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os