Logo

Rustikke pandekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

#

30 g margarine
2 dl sødmælk
50 g hvedemel
2 stk æggeblommer
¼ ts salt
2 stk æggehvider
20 g fedtstof til stegning
syltetøj og flormelis
 
*

Bring margarine og mælk i kog.
Kom melet i og rør kraftigt rundt, til dejen slipper.
Afkøl dejen.
Rør en æggeblomme i ad gangen, rør et par min, så dejen bliver blank og glat.
Rør saltet i.
Pisk hviderne til stift skum og vend den i dejen.
Bag to tykke pandekager på en lille pande.
Læg låg på under bagning og brug låget når pandekagen skal vendes.
Bagetid for hver pandekage, ca 15 min.
Læg syltetøj mellem de 2 pandekager og drys flormelis over.
Pandekagerne skal serveres varme.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her