Logo

Saftig æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
50 g margarine / smør
150 g sukker
1 ½ dl mælk
æbler, 2-3 stk
2 spsk sukker
½ tsk kanel

Bland melet med bagepulver hak smøret i, tilsæt sukker og mælk. Saml dejen hurtigt med en fadskraber og bred den ud i en smurt og raspdrysset form.
Skræl æblerne og del i både, læg dem taglagte ned i dejen og strø kanelsukker over.
Bages i god varm ovn (225 g) i ca 30 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?