Logo

Sandwichboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl kærnemælk
2 dl sødmælk
25 g gær
2 tsk salt
300 g hvedemel (6 dl)
50 g groft rugmel(1 dl)
Pynt: 1 æggehvide og sesamfrø til drys    
 
Rør gæren ud i lidt af væsken, og pisk den sammen med resten af
væsken, salt og 250 g hvedemel og rugmelet.
Lad denne fordej stå tildækket, et par timer et lunt sted, indtil den
bobler.
Ælt den med resten af melet, og lad den hvile et kvarters tid.
Form den til 14 boller, der rulles let ud med kagerullen, og stilles til
hævning 1/2 time, tildækket.
De pensles med sammenpisket æggehvide og drysses med sesam, før de
bages i ca. 15 min. ved 225°C.
Er fryseegnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spelt bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningbrød 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk rugbrødslagkage eller brødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte æbler med vanillesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os