Logo

Sesamstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl mælk
25 g gær
125 g smør
675 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker

Pensling:
sammenpisket æg
sesamfrø

Lun mælken, til den er fingervarm, og rør gæren ud heri.
Smuldr smørret i melet.
Tilsæt gærmælken, salt og sukker og ælt dejen blank og smidig.
Lad den hæve tildækket i skålen ca. 1 1/2 time.
Ælt dejen let igennem og del den i 3 portioner.
Rul hver portion ud med kagerullen, til den måler ca. 20x40 cm.
Pensl overfladen med sammenpisket æg og fold hver stykke i tre på det lange led.
Vend dejen så sammenføjningerne kommer nedad, og skær dejen i 5 cm brede stykker. Lad dem efterhæve på pladen i ca, 25 minutter.
Pensl med æg og drys med sesamfrø.
Bag brødene i 12-15 minutter ved 225°C på midterste rille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kattetunger 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Årets kage med øl 2003En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kringle med marcipan og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål med honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os