Logo

Sesamstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl mælk
25 g gær
125 g smør
675 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker

Pensling:
sammenpisket æg
sesamfrø

Lun mælken, til den er fingervarm, og rør gæren ud heri.
Smuldr smørret i melet.
Tilsæt gærmælken, salt og sukker og ælt dejen blank og smidig.
Lad den hæve tildækket i skålen ca. 1 ½ time.
Ælt dejen let igennem og del den i 3 portioner.
Rul hver portion ud med kagerullen, til den måler ca. 20x40 cm.
Pensl overfladen med sammenpisket æg og fold hver stykke i tre på det lange led.
Vend dejen så sammenføjningerne kommer nedad, og skær dejen i 5 cm brede stykker. Lad dem efterhæve på pladen i ca, 25 minutter.
Pensl med æg og drys med sesamfrø.
Bag brødene i 12-15 minutter ved 225°C på midterste rille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her