Logo

Sigteflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sigteflutes

 

3-4 stk. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

#

50 g gær

1½ dl vand

2½ dl ymer

2 tsk salt

2 spsk olie

400 g sigtemel (6½ dl)

125 g hvedemel (godt 2 dl)

olie blandet med lidt vand til pensling

*

1. Udrør gæren i det lune vand.

Tilsæt ymer, salt, olie og sigtemel.

Rør det godt sammen og tilsæt hvedemelet til en smidig dej.

 

2. Stil dejen til hævning på et lunt sted i 45 min.

Del dejen i 3-4 portioner som rulles til flütes.

Læg dem på bagepladen belagt med bagepapir og lad dem efterhæve i 15-20 min.

 

3. Snit brødene og pensl dem med olieblandet vand.

Bag dem ved 200-225° i 15-20 min.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderurteflûtes2 stk. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1½ time Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• Oste- og hvidløgsflûtes3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid: 3-4 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• FlûtesFlûtes kan bages med forskellig slags mel og kerner. Her ses de Traditionelle franske...
• Holy MaryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os