Logo

Skildpaddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 Toms chokolade skildpadder
1 liter piskefløde
250 gram mørk chokolade
 
250 g marcipan
3 lagkagebunde
makroner
 
18 skildpadder smeltes sammen med den mørke chokolade i et vandbad.
En smule fløde tilsættes således massen opnår en cremet konsistens.
7 dl fløde piskes til flødeskum og skildpaddemassen blandes nu heri.
Lad det hvile i køleskabet i 2-3 timer.
Kagen bygges herefter skiftevis med lagkagebund, knuste makroner og skildpaddemasse.
Den øverste del skal være en lagkagebund.
Rul marcipanen helt flad med en kagerulle, pak lagkagen ind i marcipanen og pynt det med flødeskum og resten af de hele skildpadder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her