Logo

Skildpaddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 Toms chokolade skildpadder
1 liter piskefløde
250 gram mørk chokolade
 
250 g marcipan
3 lagkagebunde
makroner
 
18 skildpadder smeltes sammen med den mørke chokolade i et vandbad.
En smule fløde tilsættes således massen opnår en cremet konsistens.
7 dl fløde piskes til flødeskum og skildpaddemassen blandes nu heri.
Lad det hvile i køleskabet i 2-3 timer.
Kagen bygges herefter skiftevis med lagkagebund, knuste makroner og skildpaddemasse.
Den øverste del skal være en lagkagebund.
Rul marcipanen helt flad med en kagerulle, pak lagkagen ind i marcipanen og pynt det med flødeskum og resten af de hele skildpadder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandkage med alt det godeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk landbrød med ost og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SommerbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os