Logo

Skildpaddelagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2-3 lyse lagkagebunde
6-8 store toms skildpadder
125 g mørk chokolade
½ l. piskefløde
En god håndfuld makroner
 
Skildpadder og chokolade smeltes sammen over vandbad.
Fløden piskes til skum (gem lidt til pynt) og blandes med  skildpadde/chokoladeblandingen og det stilles i køleskabet et par timer.
Læg lagkagen sammen skiftevis med bund, creme, bund osv.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?