Logo

Skinkehorn med purløg - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Godt bagværk og du får kun horn i munden..

Godt bagværk

 

150 g kvark

1 æg

1 tsk havsalt

6 spsk olivenolie

250 g hvedemel

2 strøgne tsk bagepulver

150 g kogt skinke, uden fedtkant (eller hamburgerryg).

1 bundt purløg

50 g gouda

mælk til pensling

*

A. Ælt kvark, æg, salt, olivenolie, mel og bagepulver til en glat dej og stil den koldt i kort tid.

 

B. Skær skinken i meget små tern, skyl purløgen og snit den, riv osten.

Bland skinke, purløg og ost.

 

C. Rul dejen fingertykt ud på en melet flade og skær den ud i ensartede trekanter med en kantlængde på 12 cm.

 

D. Kom en klat skinkeblanding på og rul dem fra den ene side til små horn.

 

E. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, pensl dem med mælk og bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 min.

 

Madopskrift billede

Per Portion 496/118 kJ/kcal. 5 g protein. 5 g fedt. 10 g kulhydrat. 0 g fibre.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?