Logo

Skrat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
125 g sukker
1 tsk hjortetaksalt
1 tsk potaske
1 tsk kardemomme
150 g svinefedt
1 ½ dl mælk
 
Fedtet smeltes og røres med sukker.
Krydderier og hvedemel tilsættes, og der spædes med mælk.
Dejen rulles i tynde stænger, som lægges køligt et par timer.
Skæres som små nødder og bages på en velsmurt plade.
De bliver ikke helt gode på bagepapir.
Bages ved 200°C i 7-9 min.


Tips: Tidligere udnyttede man eftervarmen i brændekomfuret til at bage dem i lidt længere tid, men det er ikke så let i dag.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?