Logo

Skrat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hvedemel
125 g sukker
1 tsk hjortetaksalt
1 tsk potaske
1 tsk kardemomme
150 g svinefedt
1 1/2 dl mælk
 
Fedtet smeltes og røres med sukker.
Krydderier og hvedemel tilsættes, og der spædes med mælk.
Dejen rulles i tynde stænger, som lægges køligt et par timer.
Skæres som små nødder og bages på en velsmurt plade.
De bliver ikke helt gode på bagepapir.
Bages ved 200°C i 7-9 min.


Tips: Tidligere udnyttede man eftervarmen i brændekomfuret til at bage dem i lidt længere tid, men det er ikke så let i dag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladeovertræk, grundopskriftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oliven- og krydderurtebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DigestivesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chilibananer med rambutan og kumquatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os