Logo

Små karamel cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Små karamel cupcakes

Disse kager indeholder en lækker og klistret karameloverraskelse. De passer perfekt til en god kop earl grey-te.

 

12 dekadente cupcakes:

115 g usaltet smør, blødgjort

150 g brunt sukker

2 letpiskede æg

2 spsk kaffe pulver

1 spsk kogende vand

300 g hvedemel

2 tsk bagepulver

1 ¼ dl mælk

125 g bløde karameller

 

Varm ovnen op til 175°C og læg 12 papirforme i en muffinform.

Rør smør og sukker i en skål, til det er blegt og cremet.

Tilsæt langsomt æg.

Opløs kaffepulveret i vandet i en lille skål.

Pisk kaffen i smørblandingen.

Tilsæt mel og mælk og bland det godt.

Fordel dejen i papirformene.

Tryk et par karameller ned i midten af hver kage og bag kagerne i 20 minutter. Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Sæt papirformene på et fad og server kagerne, mens de er varme.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 2 dage.

 

Variationer:

 

Små karamelcupcakes med chokolade

Følg basisopskriften. Tilsæt 4 spsk mørke chokoladeknapper til dejen, når mælken er tilsat.

 

Små karamelcupcakes med ingefær

Følg basisopskriften. Tilsæt 3 spsk hakket kandiseret ingefær til dejen, når mælken er tilsat.

 

Små cupcakes med chokoladenougat

Følg basisopskriften. Erstat karamellerne med 6 ½ minichokoladebarer med peanuts og nougat (fx Snickers).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her