Logo

Snegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel
100 g smør/margarine
50 g gær
1 spsk sukker (25 g)
½ tsk salt (2.5 g)
1 æg
1 dl mælk.

Fyld:
Remonce af 100 g smør/margarine 100 g brun farin 2 tsk kanel.
Pynt:
Glasur af 100 g flormelis og 1 spsk kogende vand.

Mælken lunes, hældes i et fad - og heri opløses gæren.
Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i.
Det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted - tildækket.
Dejen deles i to lige store dele og rulles ud til to firkanter (ca. 30x30cm), hvorefter fyldet fordeles over hele fladen.
Drysses med kanel, rulles sammen som til roulade og skæres ud i 12 lige store stykker, sættes på en smurt plade og trykkes flade, hæver ca. 20 min. på et lunt sted - tildækket.
Pensles med æggestrygelse og bages på ovnens midterste rille ved 220°C (middel varme) i ca. 8 min.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Efter afkøling pyntes sneglene med glasur.

Dybfrysning:
Brødet lægges i en plastpose eller pakkes ind i alufolie el. frysefolie,
mens det endnu er håndvarmt (ca. 42°) og opbevares i dybfryseren ved
minus 18°. (Opbevaringstid ca. 6 mdr.)

Optøning:
Ved stuetemperatur tager det 30-40 min. at optø brødet i fryse-emballagen. I en forvarmet ovn - 200° (middel varme) - optøes brødet på ca. 5 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?