Logo

Solbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g hvedemel
100 g smør
2 spsk sukker
½ dl cremefraiche

Fyld:
400 g solbær
ca. 100 g sukker
50 g meget finthakkede mandler

Creme:
3 dl mælk
1 stang vanilje
2 æggeblommer
50 g sukker
2 tsk majsstivelse
20 g smør

Smuldr smørret i melet.
Tilsæt sukker og cremefraiche og ælt dejen let sammen.
Læg den i køleskabet 1 times tid.
Drys solbærrene med sukker.
Creme:
Flæk vaniljestangen og bring den i kog i mælken.
Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen og pisk det i mælken.
Lad cremen lige netop koge op og tag gryden fra varmen.
Køl cremen af og tag vaniljestangen op.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform hermed.
Læg alufolie og tørrede ærter eller bønner i formen og forbag bunden
i 10 minutter ved 200°C.
Fjern folie og bønner.
Drys mandlerne i bunden af den forbagte bund.
Fordel solbærrene og hæld cremen over.
Bag tærten færdig i ca. 20 minutter, til den er let gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her