Logo

Solsikkeboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
3 dl vand
1/2 dl olie
1 dl yoghurt naturel
700 g hvedemel (12 dl )
1 dl solsikkekerner
2 tsk salt
2 tsk sukker

Fyld gæren i en skål, og rør den ud i vandet.
Tilsæt olie, yoghurt, salt og sukker.
Tilsæt solsikkekerner og hvedemel.
Ælt dejen godt.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. (ca. 1 time)
Slå dejen ned, og form den til 12 boller.
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne hæve i ca. 15 minutter.
Sæt bagepladen i kold ovn på midterste ribbe.
Tænd for ovnen og lad bollerne bage i ca. 25 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash dessertpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HundekiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ThebirkesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sukkerkogte halve æbler med geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!