Logo

Specier 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
125 g smør eller margarine
125 g mørk farin
½ æg
½ tsk kardemomme
½ tsk hjortetaksalt

Hvedemel, kardemomme og hjortetaksalt blandes.
Fedstoffet smuldres heri.
Puddersukkeret tilsættes, og dejen æltes let sammen med det halve sammenpiskede æg.
Trilles i tykke stænger, som lægges koldt til de er hårde.
Derefter skæres de i skiver og bages ca. 8 min. ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vandbakkelser med limecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartofler - konditorkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Øl og peanut cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble- og tranebærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!