Logo

Specier 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
125 g smør eller margarine
125 g mørk farin
1/2 æg
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk hjortetaksalt

Hvedemel, kardemomme og hjortetaksalt blandes.
Fedstoffet smuldres heri.
Puddersukkeret tilsættes, og dejen æltes let sammen med det halve sammenpiskede æg.
Trilles i tykke stænger, som lægges koldt til de er hårde.
Derefter skæres de i skiver og bages ca. 8 min. ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RismelstrekanterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FuglefrøbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SchwarzwaldtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbermousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os