Logo

Specier 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g margarine el. smør
60 g melis
1 stk æggeblomme
1 stk æggehvideskum
30 g hvedemel
40 g kartoffelmel
¼ tsk hjortetaksalt
 
Rør smør og melis i 10 minutter, kom æggeblommen i.
Sigt hvedemelet og hjortetaksaltet, og bland det hele godt med det øvrige.
Kom æggehvideskummet i og sæt dejen i små klatter langt fra hinanden på en smurt plade.
Bag dem lysebrune ved 180°C i 8 minutter 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?