Logo

Sprød nøddetærte med æblefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bunde:
125 g smør
120 g hvedemel
75 g sukker
100 g hakkede eller malede hasselnødder
Fyld:
4 dl piskefløde
2-3 groft reven æbler
75 g mørk chokolade
1-2 spsk portvin eller sød sherry

Findel fedtstoffet i melet og balnd sukker og de malede nøddekerner i. Saml dejen.
Del dejen i tre portioner og tryk hver portion ud til runde plader på bagepapir- brug fingrene, dejen kan ikke rulles.
Bag dem ved 200°C i 5 minutter.
Vend groftrevne æbler og halvdelen af den grofthakkede chokolade i fløden, der er pisket til skum.
Smag til med portvin eller sød sherry.
Læg flødeskumsfyldet mellem bundene lige inden serveringen.
Drys med flormelis og kom hakket chokolade på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her