Logo

Squashkage med flødeostglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
225 g brun farin
en halv dl oliemargarine
en halv dl letmælk
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
300 g groftrevet squash
75 g rosiner
 
Pynt:
125 g flødeost 6 %
50 g flormelis
 
Pisk æg og brun farin skummende.
Rør oliemargarine og mælk i.
Bland hvedemel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med squash og rosiner.
Hæld dejen i en form, ca. 25 x 30 cm, beklædt med bagepapir.
Bag kagen på nederste rille ved 180ºC i ca. 1 time og 30 min.
Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den afkølede kage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her