2 ¾ dl vindruekerneolie
200 g sukker
3 ¾ dl revet squash
60 g hasselnødder, hakkede
175 g hvedemel
60 g kokosmel
3 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 knivspidssalt
Pynt:
1 citronskal i strimler.
Glasur:
50 g flødeost
25 g smør
75 g flormelis
Lidt reven citron
Rør olie og sukker sammen. Tilsæt resten undtagen æg og citron og rør det godt sammen.
Rør æggene i og hæld dejen i en ringform.
Bag ved 180ºC. 1 time.
Kog citronstrimlerne op i nyt vand ca. 3 gange, til de er møre.
Glasur:
Rør ost og smør sammen ved svag varme, til det er blødt. Tilsæt flormelis og citron.
Smør glasuren på, når kagen er kold og pynt med citronstrimler.